AAV-voorzitter: Minister Hoefdraad man van woord
12 Sep 2015, 00:56
foto
Anthony Wong, voorzitter AAV.


Anthony Wong, voorzitter van de Algemene Aannemers Vereniging (AAV) zegt aan Starnieuws dat minister Gillmore Hoefdraad van Financiën zich aan zijn woord heeft gehouden. Enkele deelbetalingen voor aannemers zijn al op hun rekening gestort, waardoor het rood staan bij de banken een beetje verholpen is, deelt Wong mee.

Voor sommigen is het een druppel op een gloeiende plaat en voor anderen is de betaling te laat gekomen, omdat zij boeterentes hebben moeten betalen. De AAV kijkt hoopvol uit naar de rest van de betaling, stelt Wong. "De minister is een man van woord gebleken en wij kijken hoopvol uit naar de rest," zegt de AAV-voorzitter.
Minister Hoefdraad had eerder aangegeven dat SRD 17 miljoen is overgemaakt naar de aannemers. De bedragen zijn intussen op de rekeningen bijgeschreven.

De AAV spreekt de hoop uit dat de volgende tranches ook een vlot verloop zullen hebben. "Dit zal ook de maatregelen die door de regering zijn getroffen helpen verzachten voor de spelers in bouw- en constructiesector, omdat wederom de salarissen van de werknemers betaald kunnen worden. De vereniging kijkt ook uit naar de vele reçu's die ook al bijkans twee jaar zijn blijven liggen op de verschillende ministeries die nog afgegeven moeten worden, zodat die betaald kunnen worden. De leden zien de assistentie van de minister van Financiën bij deze ook gaarne tegemoet", merkt Wong op.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May