SEH St. Vincentius Ziekenhuis draait weer normaal
03 Sep 2015, 11:11
foto


De dienstverlening aan de patiënten op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het St. Vincentius Ziekenhuis, is vanaf vandaag genormaliseerd. De achterstallige betaling aan de medische specialisten is gestort op hun rekening. Dit deelt algemeen directeur Manodj Hindori mee.

De medische staf van het ziekenhuis had op 20 juli een ultimatum gesteld. Aan de Raad van Bestuur was schriftelijk meegedeeld dat uiterlijk 20 augustus hun achterstallige betaling, toen acht maanden, gestort moest worden op hun rekeningen. Kort voordat het ultimatum verstreek, vroeg de directie om meer tijd. De specialisten besloten het ultimatum te verruimen naar 31 augustus.

Op 31 augustus stortte het ministerie van Financiën SRD 800.000 op de rekening van het ziekenhuis. De directie schreef cheques uit om de specialisten uit te kunnen betalen. Dit werd niet geaccepteerd. Gevraagd was om het geld over te maken op de rekening van de artsen. De werkzaamheden werden opgeschort. Nu het geld bijgeschreven is op de rekeningen van de medici, is het werk hervat.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May