Commissariaat Noordoost pakt illegale venters aan
24 Aug 2015, 04:36
foto
Het districtscommissariaat Paramaribo Noordoost vraagt venters om de plek te ontruimen.


Het districtscommissariaat Paramaribo Noordoost heeft venters die illegaal hun groenten verkochten op de hoek van de Fred Derby- en dokter Sophie Redmondstraat gevraagd om de plek te ontruimen. Met hen werd overeengekomen dat ze op de Kwakoemarkt mogen verkopen.

Het commissariaat moest zondag opnieuw de politie om assistentie vragen. De mensen kregen vrijdagavond te horen dat ze illegaal bezig zijn. Zondag waren ze toch weer op de plek. De leiding van het districtscommissariaat wil voorkomen dat de plek ingenomen wordt door groenteverkopers. De plaats heeft een andere bestemming.

Districtscommissaris Jerry Miranda is al geruime tijd bezig om overtreders van de wet, aan te pakken. In het weekend zijn geluidsovertreders op onder andere Leonsberg en Wilheminastraat weer tot orde geroepen. Enkele voertuigen zijn door de politie in beslag genomen. Opgemerkt is ook dat er mensen zijn die zonder kenteken rijden. Het commissariaat is samen met de politie actief bezig om de overtreders aan te pakken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May