NPS-voorzitter wenst Van Coblijn succes
19 Aug 2015, 06:12
foto
NPS-voorzitter Gregory Rusland


NPS-voorzitter Gregory Rusland zegt aan Starnieuws het besluit van John van Coblijn om de partij vaarwel te zeggen, te accepteren. Hij wenst hem veel succes met zijn verdere activiteiten. De partijvoorzitter is niet van plan inhoudelijk in te gaan op het schrijven van Van Coblijn.

De redenen die zijn opgegeven in de brief, bevatten volgens Rusland heel veel onwaarheden. Voor Rusland is het duidelijk dat Van Coblijn, die voorzitter was van de afdeling Paramaribo, geen draagvlak meer heeft binnen de structuren. Dat is binnen de partij, op het laatst gehouden congres in juli en ook in gesprekken met de structuren, duidelijk gebleken.

Zoals het door het congres is besloten, zullen op korte termijn verkiezingen worden gehouden in onderafdelingen en afdelingen van de partij. "Wij wensen dit proces voor het einde van dit jaar afgerond te hebben, zodat wij verkiezingen voor het hoofd- en congresbestuur kunnen houden begin 2016. De partij kan dan met nieuwe structuren de nieuwe strategieën en acties ondernemen richting de verkiezingen van 2020 en daarna," zegt Rusland.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May