Adhin eregast kleuterkamp Kangoeroe Community School
17 Aug 2015, 07:03
foto
Vicepresident Ashwin Adhin en echtgenote te gast bij de Kangoeroe Community School.


Kleuters van de Kangoeroe Community School hebben zondag met een tweedaags traditioneel kleuterkamp hun kleuterjaren afgesloten. Zij hebben vrijdag en zaterdag op school gekampeerd in tenten onder leiding van het kleuterteam en enkele ondersteunende leerkrachten. Zaterdagavond was er een kampvuur met de brandweer die voorlichting gaf over brandveiligheid.

Er is tijdens dit kleuterkamp extra aandacht geweest voor vaardigheden zoals saamhorigheid, verdraagzaamheid en zelfstandigheid. Eregast op de afsluitingsceremonie zondag was vicepresident Ashwin Adhin. Hij sprak de leerlingen kort toe en wees de ouders op hun taak om geduld te betrachten bij de opvoeding en liefdevolle aandacht te geven aan hun kroost. Ook complimenteerde de bewindsman de leiding en haar team met feit dat de school het goed doet en een voorbeeld is.

De vicepresident wees op de extra curriculaire aspecten die de school biedt. Deze maken dat de school zelfstandige sociaal-emotionele stabiele burgers vormt en tevens goed presteert. De school heeft dit schooljaar een score van 97% geslaagden genoteerd voor de GLO-toets.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May