Tiende keer uitreiking VOJ Student Excellence Award
11 Aug 2015, 15:03
foto


Rotary Club Paramaribo reikt woensdag voor de tiende keer de VOJ Student Excellence Award uit in Hotel Torarica. Tien studenten met de beste eindexamenresultaten zullen woensdag in het zonnetje worden gezet.
Tijdens de uitreiking krijgen de scholieren de gelegenheid een jury met een presentatie te overtuigen dat zij de beste zijn.

De winnaar krijgt behalve de titel ‘Beste VOJ-leerling van 2015’, ook een mooie prijs, aangeboden door het bedrijfsleven. Naast schoolresultaten wordt bij de VOJ Student Excellence Award aandacht geschonken aan sociaal maatschappelijke vorming. Gedurende de avond krijgt elke leerling de kans in een presentatie van vijf minuten te vertellen over de inspanning die heeft geleid tot de uitstekende
schoolprestatie. De presentaties worden beoordeeld door de jury, die ook buitenschoolse activiteiten en ambities van de leerling meeneemt in de overweging.

De Rotary Club Paramaribo reikt de award, vanaf 2005 en de laatste jaren samen met de Rotaract Club Paramaribo uit, aan de studenten met de best behaalde resultaten voor het eindexamen op VOJ-niveau (MULO, LBGO, LTO en Nijverheidsschool). Het doel ervan is het stimuleren en belonen van uitmuntende schoolprestaties. RCP vindt onderwijs een van de belangrijkste pijlers binnen de samenleving en levert op deze manier een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van niet alleen leerlingen en scholen, maar ook aan de verbetering van het onderwijs.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May