Top40 mede gepresenteerd door Miss Tropical Beauty
07 Aug 2015, 17:03
foto


Nicole Tsai A Woen, de nieuwe Miss Tropical Beauties Suriname, heeft samen met presentator Raynel Dalen de nieuwe Top40 hitlijst gepresenteerd. Zij was te gast bij de editie van 7 augustus. Hier hoor je hoe dat is gegaan.

De miss wist ook een stuk van ‘Parfum’ van Prince Koloni te zingen. Dit lied bezet voor de tweede keer de eerste plek. Dit reggaenummer staat ook op de eerste plaats op de Marron top 10 en de Suripoku Hitshow. Srananpoku.com geeft ‘Parfum’ dezelfde notering. Kenny B schijnt niet alleen dè liefde te hebben, maar is ook heel geliefd. Zijn ‘Jij bent de liefde’ staat voor de derde week op plek nummer twee, gevolgd door American Idol runner-up van 2009, Adam Lambert met Ghost Town.

De knaller van de week is het reggaetonnummer ‘El Perdon’ van Nicky Jam en Enrique Iglesias, nummer 10 op de lijst. Gezien dit lied goed is aangeslagen, zowel in Europa als in Amerika, hebben de twee artiesten er ook een Engelstalige versie van gemaakt, genaamd ‘Forgiveness’. In Nederland is het voor beiden de eerste nummer 1 hit. Bij de top 40 is het ook de Latin 1 song

De arrogante nieuweling is ‘Watch me Whip’ van Silento op de 21e plaats. De video met bijbehorende danspasjes is in een maand tijd al bijna 100.000 keer bekeken. Nieuw deze week zijn ook ‘Pyaar Huwa’ van Remi Wolfrine en Neelam Matadin (leden van Freestyle) op 33, ‘Powerful’ van Major Lazor, Ellie Goulding en Tarrus Riley op 35, terwijl de 39e plek bezet wordt door Jussie Smolet (Empire) met ‘Good Enough’.

Ook deze week wordt er aandacht besteed aan de bijzondere lijsten. Zowel Hindi nummer 1 Nisha Madarant en Sonny Khoeblal met ‘Tujhse Naraz’ als Pop Jawa no. 1 Warmin met ‘Durong djodoku’ doen het wederom heel goed. ‘Ijdelheid’ van Emanuel Sanvisi behoudt de Gospel #1 plek, zo ook ‘Dat ding is niet te koop’ van Kankantrie in de categorie Bigi Poku. De House/Dance #1 song is ‘Waiting for love’ van Avicci. ‘Bobbel’ van Childsplay en Jayh is de dancehall #1. De nummer 1 notering in de categorie R&B/Hiphop gaat naar ‘Bum Bum’ van Kat Deluna en Trey Songz. Charly Black mag feesten als een ‘Party Animal’, want zijn song is wederom de Caribbean#1.
Advertenties

Friday 03 May
Thursday 02 May
Wednesday 01 May