Top40: 'Jij bent de liefde' knalt in de Top40
10 Jul 2015, 17:22
foto
Guus Meeuwis en Kenny B.


‘Jij Bent De Liefde’ van Guus Meeuwis en Kenny B is de knaller in de Top40 van deze week. Deze song stijgt het meest met 30 plekken van 35 naar 5. Dit lied is origineel geschreven door Kenny B.

Eva Simons en Konshens staan met ‘Policeman’ voor de derde week aan top in de hitlijst. Op nummer 2 staat de dancehall song ‘Baboul’ van Mr. Sm. De top 3 staat op naam va Charly Black met ‘Party Animal’. Hiermee is de top3 ongewijzigd gebleven ten opzichte van de vorige week. Bekijk hier de volledige lijst.

De arrogante nieuweling staat op naam van Harrysong met ‘Ofeshe’. Harry song is een Nigeriaanse zanger die ook bekend staat als Mr.Song. Hij komt het hoogst nieuw binnen op 20.

TBL cinemas kent een nieuwe nummer 1 film. Terminator Genisys in 3D, die gaat over het resetten van de toekomst trekt deze week de meeste bezoekers. Met onder anderen Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol.

Nieuw in de Top40:
- Op 20: Ofeshe – Harrysong – Arrogante nieuweling
- Op 25: This summer’s gonna hurt – Marron 5: Deze song komt uit de album ‘Sugar’. Deze heeft trouwens ook een remix versie met de Alesso.
- Op 35: You Know You Like It – Aluna George ft. Dj Snake: Aluna George is een electronic music duo afkomstig uit London. De leden zijn Aluna Francis en George Reid
- Op 36: Better Man – Leon Bridges: Leon Bridges is 25 jarige amerikaanse Gospel/soul zanger. Hij is afkomstig uit Texas.
- Op 39: This Could Be Us – Rae Sremmurd: This Could Be US van het Amerikaanse duo Rae Sremmurd bestaande uit 2 broers komt uit hun album ‘SremmLife’
- Op 40: Back It Up – Prince Royce ft. Jennifer Lopez & Pitbull: De Latin zanger werkt deze keer samen met de populaire duo J-Lo en Pitbull. Prince Royce scoorde in het verleden een top40 hit met ‘Darte Un Beso’.

Tot slot de bijzondere nummers 1:
Hindi: Hamari Adhuri Kahani – Arijit Singh
Pop Jawa: Boen Libi – Robby Soekatma
Suripoku Hitshow: Policeman – Eva Simons ft. Konshens
Gospel: Ijdelheid – Emanuel Sanvisi
Marron: Losi Mi - Messiah
Bigi Poku: Dat Ding Is Niet Te Koop – Kankantrie
Latin: With Or Without You – Johnny Sky
House/Dance: Lean On – Major Lazor ft. DJ Snake & MO
Dancehall: Baboul – Mr. SM
R&B/Hip Hop: Bum Bum – Kat Deluna ft. Trey Songz
Caribbean: Party Animal – Charly Black
De Srananpoku.com: De Mooiste Vrouw - Damaru
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May