Panka blij met toewijzing gronden bewoners Smalkalden
15 Jun 2015, 02:17
foto
Ricardo Panka, adviseur Zedop.


De stichting voor Zekerheid en Duurzame Ontwikkeling Paranam en omgeving (Zedop) is blij met de overdracht van enkele gronden voor de gemeenschap van Smalkalden Oost, aan de minister Steven Relyveld (RGB). Vastgoedondernemer Ramon Kensenhuis, directeur Nationale Bemiddelings Maatschappij (NBM) heeft een overeenkomst gesloten met de overheid.

De bewoners van dit gebied is een stukje zekerheid toegekend op de gronden, waar zij decennialang wonen. Aftredend Assembleelid Ricardo Panka die adviseur is van Zedop, is ingenomen dat de regering en de bewindsman hun woord hebben gehouden. De bewoners hebben ook hun bereidsverklaring mogen ontvangen de vorige maand.

De stichting, die ongeveer 100 gezinnen vertegenwoordigd, is blij dat de jarenlange strijd voor erkenning en toewijzing van de gronden nu eindelijk achter de rug is. Panka zegt ook ondersteuning te zullen blijven verlenen aan hetzelfde vraagstuk van de bewoners van Smalkalden West waar enkele gezinnen met een soortgelijk probleem zitten. Het bestuur is de minister en de directeur van NBM erkentelijk voor de oplossing.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May