Inbreker auto's aangehouden door benadeelde
11 Jun 2015, 14:46
foto


Charles B. die ingebroken had in de auto van Vladimier V. is door de benadeelde aangehouden. Vladimier V. had zijn voertuig op het terrein van de Hermitage Mall geparkeerd. Toen hij terugliep naar zijn auto, zag hij de verdachte haastig weglopen.

De zijruiten van het voertuig waren ingeslagen en de spullen die hij eerder had gekocht waren weg. Samen met een paar vrienden zette Vladimier V. de achtervolging in. Het gelukte hem de verdachte aan te houden en over te dragen aan de politie die inmiddels was gearriveerd.

Tijdens het onderzoek meldde Adeline B. zich ook bij de politie met de mededeling dat er in haar voertuig ook was ingebroken en dat er spullen waren gestolen. Zij herkende haar goederen in het voertuig van Charles B. De verdachte is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

De politie doet een dringend beroep op de samenleving om geen waardevolle spullen in het voertuig achter te laten. Zo minimaliseren wij de kans op het aantal auto-inbraken, is een tip van de afdeling Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May