Betterson: Wij gaan voor het maximale
25 May 2015, 17:07
foto
Minister Stanley Betterson meldt zich aan om zijn stem uit te brengen.


Stanley Betterson, minister van Regionale Ontwikkeling (RO), tevens lijstduwer (nr 7) van de Alternatieve Combinatie (AC), heeft zijn stem uitgebracht op de Talbodschool in het ressort Nieuwe Grond. Hier zijn de stembureaus 315, 316 en 317 ondergebracht. De AC-lijst in Wanica wordt getrokken door Stephany Kasketi.

“Wij gaan uit van het maximale. Ieder is concurrent, iedereen probeert de burger te overtuigen van wat hij heeft gedaan. Als u in dat opzicht wil praten van concurrentie, dan is dat het. Ik ga voor ontwikkeling van Suriname.” Betterson zegt in alle hoeken en gaten van Wanica campagne gevoerd te hebben: te voet, toerend, huis aan huis maar soms ook via kleine huisvergaderingen, straatmeetings en wijkvergaderingen.

Volgens Betterson heeft de AC zijn best gedaan. “We hebben niet alles uitputtend kunnen doen, maar het volk moet kijken naar wat wij hebben gepresteerd en ik denk dat dat doorslaggevend moet zijn", geeft hij mee.

Betterson geeft aan dat hij na zijn stembeurt andere andere stemlocaties zal bezoeken om de propagandisten daar een hart onder de riem te steken.

Raoul Lith
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May