SRD 5000 geldboete voor ernstige aanrijding
15 May 2015, 00:58
foto


Verdachte P. moet van rechter Danielle Karamatali SRD 5000 boete betalen. Daarnaast mag de veroordeelde tot 31 maart 2016 geen auto rijden. Op 28 maart vorig jaar heeft de man een busje aan de Kennedyweg aangereden. Beide inzittenden liepen zware letsels op.

P. bekende dat hij ongeveer 100 km/u reed. Hij beweerde dat hij het voertuig van de benadeelden uit een inrit zag komen en ontweek dit. Maar op een gegeven moment kwam hij toch tegen de auto aan. Een van de slachtoffers heeft verwondingen aan het oog opgelopen. Dit oog functioneert nu niet meer. De andere inzittende liep een bekkenfractuur op.

De verbalisant die gehoord werd, merkte op dat P. 94 meters verder tot stilstand kwam. De slachtoffers hadden al 12 meters op het wegdek gereden, toen zij aangereden werden. Toen zij de chauffeur de auto zag aankomen, ging ze op de berm met haar busje. Tot daar werden zij aangereden.
De rechter merkte op dat de aanrijding ontstond door schuld van de veroordeelde. De toegestane snelheid op die weg is 50 km/u. De rechter legde de straf conform de eis van officier van justitie Roy Elgin op.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May