Top40: Natalie La Rose breekt internationaal door
08 May 2015, 18:43
foto


Natalie La Rose die vanaf eind jaren 90 woont in de VS, heeft onlangs een billboard top 10 hit gescoord met ‘Somebody’. Beide ouders van Natalie komen uit Suriname. Zij vertelde in het Top40 vraaggesprek dat ze vorig jaar augustus hier bij familie op bezoek was. Natalie La Rose staat deze week op 6 in de Top40 met ‘Somebody.

Voor de derde week is Parijs van Kenny B de nummer 1 song in de Nationale hitlijst. Op 2 staat de ‘Lean On’ van Major Lazor samen met Dj Snake en MO. De top 3 wordt afgesloten door Charly Black met Party Animal. Hij staat stationair.

De house song ‘Heroes’ van Alesso ft Tove Lo is de knaller deze week. Deze song stijgt het meest met 15 plekken, van 30 naar 15. Vorig week was hij de arrogante nieuweling.

Avengers: Age Of Ultron is deze week de kaskraker in TBL Cinemas. Het epische vervolg op de grootste superheldenfilm brengt deze week de meeste bezoekers.

Nieuw in de Top40:
- Op 37: Bum Bum – Kat Deluna ft. Trey Songs: Kat Deluna werkt deze keer samen met Trey Songz die wij onder meer kennen van ‘Na Na’ en ‘Slow Motion’.
- Op 38: Bills – LuncheMoney Lewis: LunchMoney Lewis of wel Gamal Lewis is een Amerikaanse hip hop artiest uit Miami, Florida.
- Op 40: Bloodstream – Ed Sheeran ft. Rudimental: Bloodstream uit Ed Sheeran’s album ‘X’ doet hij samen met de engelse band Rudimental.
Tot slot de bijzondere nummers 1:
Hindi: Desi Look (Ek Paheli Leela) – Kanika Kapoor
Pop Jawa: Lobi – Orlando Kertoidjojo
Suripoku Hitshow: Parijs – Kenny B
Gospel: Wave – Asgar Koster
Marron: Saka Modo Gi Deng- Steven Apensa ft New Style Kawina Band
Bigi Poku: Begi Juru – Kankantrie
Latin: Quiereme – Johnny Sky
House/Dance: Lean On – Major Lazor ft DJ Snake & MO
Dancehall: Party Animal – Charly Black
R&B/Hip Hop: Post To Be – Omarion ft. Chris Brown & Jhene Aiko
Caribbean: Vagabond – Ricardo Drue
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May