Drukke week voor politie
16 Apr 2015, 15:45
foto


Illegale vreemdelingen, een oplichter, een onderdelendief en een bezitter van een illegaal vuurwapen, zijn enkele personen die leden van het Korps Politie Suriname in de afgelopen periode werk hebben bezorgd.

De vijf illegale vreemdelingen zijn door de politie van RBT Oost in de periode 9 april tot en met 15 april aangehouden. Zij waren zonder geldige verblijfsvergunning in Suriname. Deze personen zijn in vreemdelingen bewaring genomen.

Nep-overheidsfunctionaris licht mensen op
Romeo S. alias Meo is aangehouden voor oplichting en verduistering. Romeo gaf zich uit voor hoge overheidsfunctionaris en bracht mensen in de waan dat hij door de overheid gebouwde woningen voor hen kon regelen. Hij maakte zo een tiental mensen bedragen tussen SRD3000,- en SRD5000,- armer.

Het vermoeden bestaat dat deze verdachte meerdere slachtoffers heeft gemaakt. De politie roept mensen op die door deze Romeo S. zijn opgelicht om zich te melden op de afdeling Kapitale Delicten op het politie bureau de Nieuwe Haven of bellen op de nummers 403645/403252.
.
Onderdelendief
Eduardo D. is op 15 april door de politie aangehouden aan de Indira Ghandiweg. Hij had auto onderdelen in zijn bezit, die hij ter verkoop aanbood. Hij kon de herkomst van de onderdelen niet verklaren. Het gaat in deze om één paar koplampen, één paar achterlichten en een witte voorbumper compleet met grill. Het vermoeden bestaat dat de voorbumper afkomstig is van een Toyota Ist. Eventuele benadeelden kunnen zich eveneens wenden tot de afdeling Kapitale Delicten op het politie bureau de Nieuwe Haven of bellen naar eerder genoemde nummers.

Illegaal wapenbezit
Priciano E. is door de politie van Stolkertsijver aangehouden. Priciano die bootsman is, had twee enkelloop jachtgeweren in zijn bezit. Voor deze wapens had hij echter geen geldige vuurwapen vergunning. De twee jachtgeweren zijn in beslag genomen, meldt de Public Relations van de politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May