Somohardjo: Saramacca is een V7-aangelegenheid
13 Apr 2015, 01:00
foto
De geïnstalleerde kernen krijgen de felicitaties van bestuur en DNA-kandidaten.


De samenwerking tussen de V7-partijen is intact. Saramacca is een V7-aangelegenheid. De NDP maakt weinig kans, omdat deze partij vooral overlopers en verraders accommodeert. Dit zei Paul Somohardjo, voorzitter van de Pertjajah Luhur (PL) zaterdagavond tijdens een ressortmeeting te Tijgerkreek.

Hij bracht ook de problemen binnen NDP-Saramacca ter sprake. De interne strubbelingen hebben er onder meer toe geleid dat NDP-topper Cliffton Koorndijk de partij heeft verlaten en aansluiting heeft gezocht bij het Mega Front.
Somohardjo gaf als stemadvies mee dat de mensen van de VHP moeten stemmen op Mahinder Jogi, lijsttrekker van V7 in Saramacca. De achterban van de PL moet stemmen op Diepakkoemar Chitan, die namens de PL op nummer 2 staat. Partijleden en sympathisanten van de NPS moeten hun stem uitbrengen op Prem Sardjoe. Somohardjo is er zeker van dat V7 alle drie zetels in dit district zal binnenhalen.

De PL-voorzitter is er ook vast van overtuigd dat deze drie V7-kandidaten niet omgekocht kunnen worden. Volgens hem moeten we er voorzichtig mee zijn dat de NDP mensen van V7 omkopen en daarmee verdeeldheid brengen binnen partij en combinatie.

Na de toespraken werden er nog enkele kernen geïnstalleerd. Het gaat om kern Boskamp en kern Kampong Baroe. Aan stonfutu’s van de partij heeft de PL op die avond een plakkaat overhandigd. Daarmee wil de PL haar erkentelijkheid tonen aan de mensen die de partij sinds jaar en dag hebben ondersteund.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May