NPS'ers Paramaribo gevraagd op Wayne Telgt te stemmen
10 Apr 2015, 16:00
foto
De zes kandidaten van de NPS in Paramaribo. Van links naar rechts: Wayne Telgt, Ruth Renfrum, Gregory Rusland, Patricia Etnel, Arthur Tjin-A-Tsoi en John van Coblijn. (Foto: Raoul Lith)


De voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), Gregory Rusland, vraagt de NPS'ers om te stemmen op Wayne Telgt, die op nummer 17 is gekandideerd in Paramaribo. Rusland zei vandaag op een persconferentie dat jongeren daadwerkelijk een goede plaats moeten krijgen binnen de partij. Patricia Etnel is op nummer 5 gekandideerd op de lijst van V7.

Telgt toonde zich heel blij met het advies dat Rusland heeft gegeven aan de NPS'ers in Paramaribo. Hij haalde aan dat dit niet onderling is bedisseld. Met deze oproep heeft volgens Telgt de partijleider getoond dat hij progressief denkt en jongeren daadwerkelijk de waardering geeft.

Rusland merkte op dat de partij straks 69 jaar oud wordt. Als jongeren niet hun krachten hadden gegeven zou de partij al ophouden te bestaan. De NPS is in 2015 volgens hem in een nieuwe fase van groei. Rusland beseft dat zijn stemadvies niet traditioneel is. Tot nu toe was het ook niet gangbaar. De voorzitter van de partij is lijsttrekker van V7 in Paramaribo. De NPS heeft zes kandidaten op de lijst. "Ik wil de NPS'ers in Paramaribo vragen om massaal op nummer 17 te stemmen", zei Rusland.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May