Ping-vertegenwoordiger moederziel alleen in Saramacca
09 Apr 2015, 13:35
foto
De Ping-vertegenwoordiger alleen bij het hoofdstembureau van Saramacca. (Foto: Leroy Troon)


Moederziel alleen kwam de vertegenwoordiger van Ping aan bij het hoofdstembureau Saramacca rond 13.00 uur. Aan de eerste wettelijke voorwaarde werd alvast niet voldaan. Volgens de kiesregeling moeten de kandidatenlijsten ingeleverd worden door twee personen, die hiertoe door de politieke organisatie zijn gemachtigd.

De voorzitter van het hoofdstembureau, districtscommissaris Laksmienarain Doebay, verwelkomde de vertegenwoordiger en vroeg naar de stukken. In een oogopslag bleek dat de juiste formaliteiten ontbraken.

Doebay hield de Ping-vertegenwoordiger voor dat originele uittreksels van de kandidaten ingediend moeten worden. Overgelegd moeten worden een recent uittreksel uit het Centraal Bureau voor Burgerzaken van elke kandidaat. Recente nationaliteitsverklaring, bewilligingsformulier en twee recente pasfoto's.

Van het hoofdstembureau kreeg de vertegenwoordiger van de Ping de gelegenheid om contact op te nemen met het bestuur in Paramaribo en nog voor 15.00 uur de stukken in orde te maken. Als dat niet gebeurt, kan deze partij niet deelnemen aan de verkiezing in Saramacca.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May