DRS zal 'slimme' verkiezingscampagne voeren
08 Apr 2015, 22:50
foto


De politieke partij DRS gaat alleen de verkiezingen van 25 mei in. De partij zal daarom een slimme campagne voeren, zegt voorzitter Clifford Marica. Marica is lijsttrekker van zijn partij in Paramaribo. “Wij zullen met minimale middelen, maximale resultaten moeten bereiken en precies op het juiste moment onze piek bereiken.” De partij heeft als speerpunt ‘sterke gezinnen als basis voor een gezonde samenleving’, en mikt vooral op moeders en vaders.

De definitieve kandidaten van de partij zijn bekend. Marica voert aan in Paramaribo, Hein Rozen in Wanica. Volgens Marica is er op de lijsten een duidelijk evenwicht tussen mannen en vrouwen, ongeacht leeftijd. De vrouwen zijn op verkiesbare posities geplaatst en zij bewijzen nu al hun waarde bij de massameetings en de huis-aan-huiscampagnes van de partij. De campagneleider van de partij is Henna Coulor; van alle politieke partijen is zij de enige vrouw in deze functie.

In Paramaribo zijn de nummers 2, 3, 4, 5, 6 en 7 op de lijst respectievelijk Claudette Etnel, Ronald Grunberg, Margret Zerp, Andre Soeperman, Simone Haridath en Lou O’Brien. De lijst van Wanica wordt aangevoerd door de voorzitter van de afdeling in dit district, Hein Rozen. De ondervoorzitter en campagneleider van DRS, Henna Coulor-Hasselbaink, staat op nummer 2, Rene Sama-an op nummer 3 en jongerenvertegenwoordiger van DRS, Sjovellie Amoksi, staat op nummer 4. De lijst van Wanica wordt verder ingevuld door Selmond Girwar, Chavelli Brouwer en Samoedjh Himray.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May