Lachman tekent formulieren als DNA-kandidaat NDP
06 Apr 2015, 16:35
foto
Premdew Lachman


Premdew Lachman heeft vanmiddag alle formaliteiten in orde gemaakt om op nummer 5 gekandideerd te worden door de Nationale Democratische Partij (NDP) in Nickerie. Dit bevestigt hoofdbestuurslid Rashied Doekhie, die NDP-coördinator Nickerie is, tegenover Starnieuws.

Lachman heeft er lang over gedaan om de knoop door te hakken. Kort voor hij naar Cuba ging, vulde hij op 20 maart het lidmaatschapsformulier van de paarse partij in. Hij moest toen nog enkele formaliteiten in orde maken. Hij is intussen terug uit Cuba en heeft nu de zaken in orde gemaakt. Ook Naveen Tewari, districtsraadslid van Nieuw Suriname is NDP'er geworden. Hij wordt gekandideerd voor districtsraadslid van de paarse partij.

Doekhie zegt dat Lachman net als elke NDP-kandidaat ondersteund zal worden om de idealen van de partij te propageren. Lachman was ondervoorzitter van Nieuw Suriname en vormde een hechte eenheid met Harish Monorath. Uiteindelijk hebben beiden voor een andere politieke weg gekozen. Monorath zal op de lijst van ABOP/Alternatieve Combinatie in Paramaribo prijken op plek nummer 2.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May