NSK beslist vanmiddag hoe de verkiezing in te gaan
20 Mar 2015, 07:00
foto
NSK-voorzitter Oesman Wangsabesari


De Nieuwe Stijl KTPI (NSK) zal vanmiddag beslissen hoe ze deel zal nemen aan de verkiezingen. De Nationale Democratische Partij (NDP) heeft besloten alleen de verkiezingen in te gaan. Wie in zee wil gaan met de paarse partij, zal onder de vlag van de NDP mee moeten doen.

De NSK, die op 12 oktober vorig jaar geproclameerd is, ging ervan uit dat samengewerkt zou worden met de NDP. Ook de Partij Belangenbehartiging en Ontwikkeling (PBO) van Ronald Hooghart maakte zich al die tijd op voor een samenwerking. Hetzelfde geldt voor Baasa, met Nicolaas Priesierie als voorzitter. NDP-woordvoerder Winston Lackin deelde Starnieuws mee dat Baasa en PBO ingestemd hebben dat ze voor zullen komen op de lijst van paars.

De NSK houdt vanmiddag een structurenvergadering in het partijcentrum aan de Wicherstraat. Deze partij kan besluiten om zelfstandig de verkiezing in te gaan. Een optie is ook om stembusafspraken te maken met de NDP. In laatste instantie kan ook besloten worden om via de NDP-lijst deel te nemen aan de verkiezingen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May