Lijsttrekker Doekhie in Nickerie presenteert kandidaten
20 Mar 2015, 11:45
foto
De kandidaten van de NDP in Nickerie. Lijsttrekker Rashied Doekhie (tweede van links), op nummer 2 wordt gekandideerd Guilliano Snip (rechts), Hanisha Jairam nr. 3 en Eron Sodikromo op 4. De vijfde plaats is onder voorbehoud voor Premdew Lachman.


De Nationale Democratische Partij (NDP) heeft alle kandidaten in dit district rond. Alle namen van districts- en ressortraadsleden zijn bekend. Rashied Doekhie is de lijsttrekker van NDP in het rijstdistrict. Op de tweede plaats zal Guilliano Snip worden gekandideerd. Op nummer drie komt Hanisha Jairam, nummer vier is voor Eron Sodikromo. De vijfde plek is voor Premdew Lachman.

Vanmorgen heeft Doekhie via de telefoon van NDP-topper Jennifer Simons Lachman gesproken. Beiden zijn op weg naar Cuba om gezondheidsredenen van hun gezinsleden. Doekhie deelt Starnieuws mee dat Lachman intussen een lidmaatschapsformulier heeft ingevuld van de NDP. "We hebben na vier jaar met elkaar gesproken. We houden de plek nog open, maar hij moet alle zaken formaliseren", stelt Doekhie.

De politicus zegt dat in Nickerie alles rustig is verlopen. Alle posities zijn ingevuld, zonder dat er heibel is ontstaan. "Er is harmonie binnen de partij in Nickerie", stelt Doekhie. De kandidaten zijn donderdagavond op een vergadering gepresenteerd. Iedereen weet precies wat er moet gebeuren. Vandaag om 12.00 uur zal Doekhie op een persconferentie in Nickerie dieper ingegaan op de voordrachten en de actuele politieke situatie.

"Wij zien de verkiezing positief tegemoet", zegt Doekhie. De partij maakt zich op om zaterdagmiddag 11.30 uur zich te registreren bij het Centraal Hoofdstembureau. Vanuit Nickerie zal ook een grote delegatie aanwezig zijn. Naast de NDP-voertuigen, zullen diverse bussen en een soundtruck worden ingezet voor de registratie in Paramaribo.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May