KTPI-bestuur krijgt groen licht voor Alternatieve Combinatie
08 Mar 2015, 17:30
foto
De algemene ledenvergadering van de KTPI zondag in het partijgebouw aan de Bonistraat.


De algemene ledenvergadering van KTPI geeft groen licht voor samenwerking met de PDO en de ABOP. De structuren van de partij zijn vandaag bijeen geweest in het partijcentrum Wisma Arjuna aan de Bonistraat.

De partijen zullen de verkiezingen ingaan onder de naam 'de Alternatieve Combinatie (AC). De ledenvergadering heeft ook het financieel verslag van de penningmeester goedgekeurd. Op basis van de wet op Politieke Partijen is de goedkeuring van het financieel verslag een vereiste. Door structuren hebben de partij de toestemming gegeven voor deelname aan de verkiezingen van 25 mei, meldt de KTPI.

Partijvoorzitter Willy Soemita heeft een uiteenzetting gegeven over de resultaten van de gevoerde onderhandelingen met de ABOP. De gesprekken met de ABOP zijn samen met voorzitter Waldi Nain van PDO gevoerd. Hieraan voorafgaand heeft Soemita een uitgebreid verslag gegeven over de gevoerde gesprekken binnen V7 en met de NDP. Het is uiteindelijk niet tot een samenwerking gekomen. Soemita riep de vergadering op om alle zeilen bij te zetten voor maximale resultaat bij de komende verkiezingen.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May