DOE handhaaft besluit en gaat alleen de verkiezing in
07 Mar 2015, 14:00
foto


Het partijcongres van DOE heeft donderdag nogmaals benadrukt alleen de verkiezingen in te zullen gaan. Dit was al eerder besloten en er is geen reden om hiervan af te wijken. ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk heeft aan Carl Breeveld, voorzitter van DOE, kenbaar gemaakt graag met deze partij samen te zullen werken. Breeveld zou dit ten overvloede voorleggen aan het congres, hoewel het besluit al duidelijk was.

Op het congres werd Desmond Plet officieel voorgesteld aan alle kernen als woordvoerder en campagneleider van DOE. De programmapunten en de te voeren campagne werden belicht door Regillio Dodson en Marc Refos. Diverse districtscoördinatoren gaven de stand van zaken door.

De sterke vrouwen van de partij: Saistha Fearber, Marlyn Aaron-Denz;Hortence Forster-Promes, Gloria Lie Kwie Sjoe, Kartika Doerdjan, Vennia Braafheid-Delchot, Valerie Refos, Palisa Dacha en Amejo Jokil werden voorgesteld aan het congres.
Zondag presenteert Ricky Stutgard een speciale editie via Radio Gold over Surinamers met een beperking, met name hoe ze van een zwakte een sterkte maken. Op de vergadering werd het verkiezingsmateriaal gedistribueerd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May