Pertjajah TV krijgt vergunning voor car audio battle
27 Feb 2015, 13:00
foto


Het districtscommissariaat Paramaribo Noordoost heeft aan Pertjajah TV toestemming gegeven voor het houden van de car audio battle show. Deze wordt zaterdag in het partijgebouw van Pertjajah Luhur (PL) gehouden.

De politie had op 1 februari de show stopgezet omdat enkele deelnemers gestolen accu's bij zich hadden. De politie was met een onderzoek bezig, nadat telecommunicatiebedrijven aangifte gedaan hadden. Districtscommissaris (dc) Jerry Miranda vond het niet in de haak dat er reclame werd gemaakt, zonder dat er vergunning was gegeven. Hij liet zijn misnoegen hierover duidelijk blijken.

Tussen Miranda en Bronto Somohardjo, organisator van de show, zijn er over en weer harde woorden gevallen. Somohardjo vond dat de dc rancuneus bezig was tegen de partij. De dc stelde zich op het standpunt dat de vergunning alleen zou worden verstrekt als er een positief advies was uitgebracht door de politie. Hij wees op het handhaven van de regels.

"Wij hebben de vergunning nu gekregen en zijn er blij mee", zegt Paul Somohardjo, voorzitter van PL aan Starnieuws. De deelnemers die de vorige keer al betaald hadden, mogen nu gratis meedoen. Ook mensen die een toegangskaart gekocht hadden en hun controlestrookje nog hebben, hoeven niet te betalen. Somohardjo zegt dat er veel belangstelling is voor de show. Er worden nu extra kaartjes gedrukt om aan de vraag te kunnen voldoen.
Advertenties