Werkgroep bereidt verkiezing jeugdambassadeurs voor
21 Feb 2015, 20:00
foto
V.l.n.r.: Faizel Abdoelgafoer, Saskia Wip, directeur Rachel Koningsbloem, Margo Biervliet, Aniel Ghisaidoobe en Joan Kartopawiro.


Directeur van Jeugdzaken Rachel Koningsbloem-Pinas, heeft deze week een werkgroep geïnstalleerd, die haar zal assisteren bij de voorbereiding en organisatie van de verkiezing van de United Nations Millennium Development Goals Youth Ambassadors (UN MDG YA's) voor Suriname. De voorzitter van de werkgroep is Margo Biervliet en de leden zijn Saskia Wip, Aniel Ghisaidoobe, Faizel Abdoelgafoer en Joan Kartopawiro.

De gekozen Jeugdambassadeurs voor Suriname zullen samen met andere jongeren strategische programma's en activiteiten ontwikkelen en uitvoeren voor het promoten en realiseren van de Millennium Ontwikkelingsdoelen, zegt de voorlichting van Jeugdzaken. Sinds februari 2013 bekleden Faizal Abdoelgafoer en Jillian Kromosoeto deze functie.

Er zal een infodag worden georganiseerd met informatie over de Millennium Development Goals en de taken en bevoegdheden van een jeugdambassadeur. Tot en met 2 maart kunnen jongeren een registratieformulier ophalen op de afdeling Nationale - en Internationale Betrekkingen van het Directoraat Jeugdzaken aan de Henck Arronstraat 112 - 114.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May