Nikos/Apintie peiling Commewijne: 2 zetels voor NDP
18 Feb 2015, 20:25
foto


Uit de opiniepeiling van het onderzoeksbureau Nikos/Apintie blijkt dat in Commewijne twee zetels voor de Nationale Democratische Partij (NDP) zouden zijn als er nu de verkiezing zou worden gehouden. V7 zou een zetel krijgen, terwijl een groot deel van de kiezers nog niet weet op wie het gaat stemmen.

Uit de peiling die in het weekend is gehouden, blijkt dat 64% van de kiezers in Commewijne vindt dat het redelijk gaat met de economie van Suriname. 12% vindt dat het goed gaat, terwijl 24 procent aangeeft dat het slecht gaat. 14% van de kiezer geeft aan dat persoonlijke financiële situatie goed is. Voor 66% is het redelijk en 20% slecht.

Op de vraag of de regering met een minderheid kan aanblijven of moet de president de oppositie betrekken, vindt 72% dat de oppositie moet worden betrokken.
In dit district heeft ook IDOS een peiling gehouden voor dagblad Times of Suriname. De resultaten worden volgens directeur John Krishnadath gepubliceerd, wanneer in meerdere districten de peiling is afgerond.

U kunt meer gegevens over de Nikos/Apintie peiling, hier downloaden.
pdf-icon.gif Nikos_peiling_Commewijne.pdf                
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May