Rechter stelt vonnis Sasur-SRS uit
18 Feb 2015, 11:50
foto


De rechtszaak Sasur-SRS is door Rechter Maytrie Kuldipsingh uitgesteld tot nader orde. De rechter heeft vandaag geen uitspraak gedaan of de bezittingen van SRS op de veiling komen. Zij heeft partijen aangehoord achter gesloten deuren. "Wij zullen deze volksvijandige stichting elimineren met de rechtsgeldige middelen en mogelijkheden", zegt coördinator Edwin Geffery. Hij deelt mee dat de zaak uitgesteld is mede door de protestdemonstratie.

Vivian Gordon, voorzitter van raad van toezicht van SRS, zegt dat deze activiteit zal worden geëvalueerd vanavond. Er zullen stappen gezet worden om te komen tot een duurzame oplossing. Gordon deelt mee dat Sasur van de onderhandelingstafel is weggelopen. "Wij zijn altijd bereid om te praten, dat is de juiste weg", merkt Gordon op. Hij is opgelucht dat nu geen uitspraak is gekomen. Dit geeft ruimte om de verdere strategie te bepalen.

Het publiek is tevreden met dit besluit van de rechter. De organisatoren zijn blij met de ontwikkelingen. Er moet goede wetgeving komen om een definitieve oplossing te vinden in deze zaak.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May