Verdachte: Heb zonder te lezen proces-verbaal getekend
17 Feb 2015, 08:00
foto


De verdachte R.N. beweerde op de rechtszitting van maandag dat hij het proces-verbaal zonder goed gelezen te hebben, getekend heeft. Hij verklaarde dat hij onder druk gezet werd door de politie en dat hij daarom zijn verklaring aflegde. Hij bekende dat hij zijn minderjarige nichtje gezoend en betast had. Volgens hem werd hij door de agenten voorgehouden dat als hij de waarheid zou spreken, hij in vrijheid gesteld zou worden.

Rechter Maytrie Kuldipsingh stelde dat de verdachte zijn eigen doodvonnis getekend heeft. Op de rechtszitting ontkende hij de feiten gepleegd te hebben. Het slachtoffer heeft verklaard dat zij vanaf haar zesde tot het tiende jaar seksueel misbruikt werd door de verdachte. R.N. ontkende dit en meent dat hij bezwaard wordt. Hij beweerde geen contact gehad te hebben met het kind en voegde toe dat het meisje wel veel liegt. Volgens hem heeft zij hem bezwaard, omdat hij ruzie had met een zekere D. En D. zou dat kind aangezet hebben om bezwarende verklaringen tegen hem af te leggen.

Het meisje verklaarde dat R.N. haar naar een kamer sleurde en haar daarna misbruikte. De verdachte ontkende dit en beweerde haar ook niet gezoend en betast te hebben. Een oom van dat meisje, P.M., had bij de politie verklaard dat hij verschillende keren seks had bedreven met zijn nichtje. Dit gebeurde wanneer niemand thuis was. Ook heeft P.M. lange tijd geen partner gehad en is vrijgezel. Vanaf haar tiende jaar bracht P. M. haar steeds naar zijn kamer en bedreef seks met haar. Deze zaak zal op de zitting van 16 maart verder behandeld worden. Ook zal P.M. dan gehoord worden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May