Fysieke condities RGD-poli's worden verbeterd
07 Feb 2015, 15:00
foto


De Regionale Gezondheids Dienst (RGD) zal ook dit jaar de fysieke conditie van diverse poliklinieken verbeteren. Dit gebeurt onder supervisie van de RGD-bouwcommissie. Algemeen directeur Maaltie Sardjoe deelt mee dat voor een aantal poliklinieken financiering is van de Islamic Development Bank (IsDB).


Het gezondheidscentrum Meerzorg zal in maart technisch worden opgeleverd. Met de bouw is in juni 2014 begonnen. De poliklinieken die gerenoveerd zullen worden zijn: Derde Rijweg, Onverwacht, Wonoredjo, Nieuw-Nickerie, Buitengasthuis en Koewarasan. In Uitvlugt wordt er ook een Centraal Apotheek Magazijn gebouwd.

Vorig jaar heeft de RGD ook al enkele poli’s gerenoveerd en opgeleverd in Kroonenburg, Rust en Werk en Albina. Daarnaast werd het nieuwe hoofdkantoor in gebruik genomen. In Meerzorg wordt een nieuwe poli opgezet. De poli’s van Latour en Lelydorp zijn ook uitgebreid en opnieuw gebouwd.

“Wij gaan een goed jaar tegemoet, welke zeker een grote druk zal leggen op onze organisatie”, laat de RGD-directeur optekenen. Zij heeft 2015uitgeroepen tot het jaar van de communicatie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May