Taxichauffeur gehoord in berovingszaak
07 Feb 2015, 18:00
foto


Rechter Sieglien Wijnhard heeft een taxichauffeur op de rechtszitting gehoord die beroofd werd op 18 juni van het afgelopen jaar. De twee verdachten Paul C. en Romero P. hadden een taxi besteld, echter beroofden zij de chauffeur van SRD 250 en twee mobiele telefoons.

De taxichauffeur verklaarde dat de verdachten hem vroegen om een taxirit te rijden naar Winti Wai, waar zij een ijsbox zouden ophalen. Paul C. eiste de halsketting van de taxichauffeur op. Toen hij de ketting niet wilde afstaan, rukte de verdachte deze weg. De twee namen plaats op de achterzitting en haalden een wapen te voorschijn. De chauffeur moest zich rustig houden.

Romero P. verklaarde dat er een meningsverschil was over de hoogte van de rit en het bedrag. De benadeelde zei dat er geen meningsverschil daarover was. Bij de politie had Romero P. verklaard dat hij zich schuldig gemaakt had aan de beroving van een taxichauffeur. En dit had hij samen met een zekere ‘Baja’ gedaan. Op de zitting beweerde hij dat hij zomaar de naam van ‘Baja’ had genoemd. Hij had vernomen dat ‘Baja' doodgeschoten was. Op 19 maart zal deze zaak verder behandeld worden.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May