CBvS vergroot gebruikersvriendelijkheid website
18 Jan 2015, 06:00
foto


De Centrale Bank van Suriname (CBvS) heeft besloten om een wegwijzer voor haar website te maken om de gebruikersvriendelijkheid te vergroten. De moederbank zegt grote aandacht te schenken aan kwalitatief hoge en tijdige informatievoorziening aan binnenlandse en buitenlandse gebruikers.

Persberichten, statistieken en andere publicaties zijn te vinden op de website van de CBvS. De beschikbaarheid en de kwaliteit van de informatie wordt continue verbeterd. Op de site staan de meest recente CBvS weekbalansen, een toelichting, evenals het archief van de afgelopen jaren. Ook uitgebreide financieel-economische statistieken, de jaarverslagen en nieuws over belangrijke macro-economische evenementen en gebeurtenissen hebben een plek. Het is van belang dat geïnteresseerden een gebruikers vriendelijke toegang tot het web ondervinden, vindt de bank.

De CBvS heeft de handleiding voor gebruik van de website laten samenstellen, die stapsgewijs en op een eenvoudige manier illustreert welke informatie waar te vinden is.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May