Miranda sluit handelszaak per onmiddellijk
17 Jan 2015, 20:10
foto


De pandhouder op de hoek van de Kankantrie- en de Calcuttastraat moet van districtscommissaris Jerry Miranda onmiddellijk de deuren sluiten en ontruimen. Er heerst een onveilige en onhygiënische situatie daar.

De bestuursdienst, politie, brandweer en bouwpolitie hebben de situatie vrijdag bij oriëntatie waargenomen. De ondernemer exploiteert tegen alle regels in, een bakkerij, winkel en hotel in het zelfde pand, meldt het Burger Informatie Centrum Paramaribo Noordoost.

Bij oriëntatie troffen de autoriteiten verschillende zaken, zoals medewerkers met vervallen keuringscertificaten, vervallen producten op de schappen en een vieze omgeving. De pandeigenaar beschikt niet over een bouwvergunning en heeft buiten de rooilijn gebouwd, wat een gevaar vormt voor de openbare veiligheid. Er bestaat ook instortingsgevaar vanwege de verouderde pilaren en de stroominstallatie bestaat uit open bedradingen, hetgeen volgens de brandweer brandgevaar oplevert. De eigenaar die eerder meerdere malen door het ministerie van Openbare Werken is aangemaand om het pand te ontruimen, was op dat moment niet te bereiken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May