Bee: A Combinatie geeft alle ondersteuning aan coalitie
13 Jan 2015, 09:00
foto
Assembleelid Marinus Bee (foto: Raoul Lith)


Assembleelid Marinus Bee (ABOP/A Combinatie) zegt dat alle ondersteuning gegeven wordt aan het parlement voor het houden van vergaderingen. Fractieleider van A Combinatie, Ronnie Brunswijk, kon de vergadering in coalitieverband maandag niet bijwonen, maar heeft alle steun toegezegd.

Bee zei dat op de vergadering met de coalitiefractie duidelijk gemaakt is dat er gerekend kan worden op de vijf parlementariërs. Hij zei na afloop aan journalisten dat Brunswijk wegens voorbereiding van vergaderingen in Moengo was. Bee had mandaat om namens A Combinatie alle steun toe te zeggen. Zijn fractie is stabiel, gaf Bee aan.

Het assembleelid merkte op vragen van journalisten op dat ABOP niet bezig is te flirten met de voorzitter van Pertjajah Luhur, Paul Somohardjo. Partijleider Brunswijk heeft op Tammenga zaterdag publiekelijk partijtopper Edward Belfort en Harold Anches terechtgewezen. Brunswijk vindt dat er niet uitgescholden mag worden op zijn vergaderingen. Vooral Somohardjo, die hem bijgestaan heeft tijdens de Binnenlandse Oorlog, mag niet worden aangevallen. Bee merkt op dat de partijleider binnenskamers vaker heeft gezegd dat er niet uitgescholden mag worden. Omdat er niet geluisterd is, heeft hij gemeend dit publiekelijk te doen. Dit heeft volgens Bee niks te maken met een dubbele agenda.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May