Pahlad nu de juiste man in de juiste partij
07 Jan 2015, 20:00
foto


Charles Pahlad, was meer dan 4 jaren lang, de juiste man in een verkeerde partij, de NDP. Nu is hij op de juiste plek, de Oranje partij. Als hij lid van de VHP was geweest, zou hij het in de Surinaamse politiek ver hebben geschopt. In de verkeerde partij, de NDP, heeft hij het niet ver kunnen schoppen. Ik ken meneer Charles van Nickerie, ik ken hem als een harde werker, heel jammer dat hij bij de verkeerde partij zat.

Hij is het na meer dan 4 jaren spuugzat om lid te zijn van de NDP, hij is bij de paarse partij nooit gewaardeerd. Hoe meer informatie vrij komt, hoe beter de kiezers de onfrisse dingen van de paarse partij gaan begrijpen. Kiezers, het is aan u gelegen om verandering (Change) te brengen in het bestuur van het land. Als Coroniaan, heb ik geen ontwikkeling gezien in mijn district, mijn hart bloedt.
Charles Pahlad zegt zelf dat hij veel kritiek had geleverd op de VHP, ondanks die kritiek, geeft de VHP veel liefde aan mensen bij terugkeer naar de partij. Terwijl bij de NDP, eigen partijgenoten worden bespot. Als iemand van een andere partij overloopt naar de NDP, wordt die meer gewaardeerd dan eigen partijgenoten die hard werken voor de partij. Bij de VHP gaat het er netjes aan toe, partijgenoten worden niet beschuldigd, ze worden gewaardeerd.

Voorts heeft de parlementariër aangegeven dat hij teleurgesteld is in president Bouterse over de aanpak van corruptie, terwijl de president de kruistocht tegen corruptie had beloofd. Volgens hem wordt er op alle gebieden gestolen. De president is op de hoogte van wie er allemaal steelt, hij heeft de president ook gezegd wie de corruptelingen zijn, de president grijpt maar niet in.

De druppel die waarschijnlijk de emmer deed overlopen, is het negeren van de aanpak van de corruptie door president Bouterse. De teleurstelling is groot bij Charles Pahlad. Hij zal voor de komende periode naar de verkiezingen toe de VHP ondersteunen, omdat die partij voorstander is van harde aanpak van corruptie. De bestrijding van de corruptie geniet hoge prioriteit bij de partij. Het No-nonsense beleid van gewezen minister van Juspol, de heer Santokhi, zal zeker voortgezet worden.

Wayne Essajes
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May