Betterson sluit jaar feestelijk af met senioren Santigron
29 Dec 2014, 04:00
foto
Minister Stanley Betterson staat een seniorenburger bij.


Ruim tachtig seniorenburgers van Santigron, Pikin Poika en Haarlem hebben samen met minister Stanley Betterson van Regionale Ontwikkeling (RO) zondag het jaar feestelijk afgesloten. De organisatie lag in handen van de Stichting Suricorps for Development. De minister van RO geeft aan dat voor de seniorenburgers is gekozen "om hen waardering te geven die zij verdienen voor het harde werk dat zij verzet hebben en nog steeds verzetten".

Naast Betterson waren ook aanwezig de minister van Transport, Communicatie en Toerisme Falisie Pinas en de directeur van RO, Ifna Vrede. Allen hebben hun dank uitgesproken voor het organiseren van dit evenement. Voorzitter Humphrey Dundas van Suricorps geeft aan dat het een geslaagd evenement is geweest. De senioren hebben lekker gegeten en gedanst. De stemming zat er goed in. Suricorps heeft een aantal projecten op stapel liggen voor het komende jaar.

Betterson zegt dat er nog veel gedaan moet worden voor Santigron. De bewindsman beloofde zijn uiterste best te zullen doen om de noden die er zijn in het dorp, te helpen verlichten. Nu is het dorp voorzien van straten. Daarmee is ook de grondenproblematiek weer aan de orde gesteld. De bewindsman zegt dat in regeringsverband gewerkt wordt aan een oplossing. De problemen werden aan de kant geschoven om het jaar op plezierige wijze af te sluiten. De minister toonde ook zijn danskunsten. Hij heeft voor de seniorenburgers die slecht ter been zijn, het voedselpakket tot aan huis gebracht.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May