NPS ziet bouw vos-school Moengo als opdracht
15 Dec 2014, 06:00
foto
NPS-bijeenkomst te Moengo in het district Marowijne.


NPS-voorzitter Gregory Rusland zei op een vergadering in Moengo zaterdagavond dat hij het als een opdracht ziet dat er een middelbare school zal worden gebouwd. Uit het publiek werd er gewezen op de noodzaak van onderwijs na voj. De NPS ziet dit als een opdracht.

Tijdens de vergadering kwam Ronnie Brunswijk, voorzitter van de ABOP, binnen en gaf aan de voorzitter van de NPS te willen groeten. Hij zei aan het publiek dat hij goede ervaringen heeft met de NPS en dat die partij een goede partij is voor de ontwikkeling van Suriname.

De NPS belegde een vergadering met partijgenoten en sympathisanten om verslag te doen over de stand van zaken rond de politieke situatie in Suriname. De partijleiding ging ook in op de samenwerking met de samenwerkende politieke partijen voor de verkiezingen van 25 mei 2015.

De NPS heeft op districts- en ressortraadsniveau afspraken gemaakt. Deze week zal verder gesproken worden over de mogelijke samenwerking op het niveau van De Nationale Assemblee. De NPS-voorzitter gaf aan dat de partij ervoor gaat om weer een zetel in Marowijne te verkrijgen en spoorde de NPS'ers aan om niet te zwichten voor de vele uitdagingen die op hun weg zullen komen de komende maanden waaronder de aanbieding van geld om te stemmen op andere partijen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May