Miranda met houwer door hoog wied te Noordoost
11 Dec 2014, 22:00
foto
Een schoonmaakploeg van Openbaar Groen aan het werk. Onbeheerde percelen in Centrum Paramaribo worden schoongemaakt. (Foto: BIC Noordoost)


Districtscommissaris Jerry Miranda van Noordoost, zal het ministerie van Ruimtelijke ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) adviseren leegstaande domeingronden met hoog wied in te trekken. Slecht onderhouden eigendomspercelen zullen op kosten van de eigenaars worden schoongemaakt.

De terreinen worden momenteel in kaart gebracht door de bestuursdienst.
Eigenaren van deze percelen zullen opgespoord en aansprakelijk worden gesteld voor onderhoud. Bij ongeregeldheden zal Miranda het advies tot intrekking door RGB geven.

Het Onderdirectoraat Openbaar Groen is op aanwijzing van de bestuursdienst begonnen met het schoonmaken van onbeheerde terreinen in Centrum Paramaribo die worden gebruikt als vuilstortplaats. Vandaag zijn ook vijf leegstaande terreinen van wied ontdaan. De schoonmaakgroep stuitte op Braziliaanse bijen, die met hulp van de brandweer werden bestreden, waarna de werkzaamheden voortgezet werden. De lozingen voor deze terreinen zijn ook opgehaald. Miranda doet een beroep op de gemeenschap om haar woonomgeving schoon te houden, zegt de voorlichting van BIC Noordoost.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May