ABOP geeft impuls voor landbouwontwikkeling Coronie
09 Dec 2014, 02:00
foto
ABOP-bijeenkomst zondag in Coronie. Partijvoorzitter Ronnie Brunswijk spreekt zijn achterban toe.


De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) heeft serieuze plannen om de landbouw tot ontwikkeling te brengen in Coronie. In haar verkiezingsprogramma zijn er ook duidelijke beleidsplannen hiertoe, zegt ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk. Zondag heeft hij tijdens een structurenvergadering in Totness, Coronie, zijn zegen gegeven voor alvast een stimulans.

Hij zal een graafmachine sturen naar Coronie, wat de ABOP-structuren in dit district onder meer hebben gevraagd. De landbouwterreinen van de sympathisanten zullen nu worden opgeschoond. Verschillende sprekers van Coronie hebben aangegeven dat het district de ondersteuning voor ontwikkeling van de landbouw en veeteelt hard nodig heeft. Voorts hebben ze het al met verschillende partijen geprobeerd en hebben ze geen verandering gezien. Ze hebben ontwikkeling nodig en geen stilstand. Iemand met daadkracht. De aanwezige structuren hebben aangegeven te gaan voor ABOP. Brunswijk toonde zich verheugd met dit besluit. Hij presenteerde ook twee dochters van hem die van het district zijn. Hij voelt zich daarom verplicht om de gemeenschap te helpen. Hij wil geen verwijt van zijn nageslacht, stelde de politicus.

Al langer dan twee maanden waren er interne problemen bij het afdelingsbestuur van ABOP Coronie. Met de installatie van een nieuw afdelings- en een jongerenbestuur Coronie, is een eind hieraan gekomen. Brunswijk riep in het partijcentrum Coronie de leden op om de gelederen te sluiten en te werken naar zetelwinst. Het afdelingsbestuur staat weer onder leiding van Jules Verwey, terwijl bij de jongeren Sergio Udenhout de partij moet helpen leiden naar de overwinning in dit district.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May