Miranda sluit goudopkoopbedrijf aan de Eldoradolaan
02 Dec 2014, 14:50
foto
Het goudopkoopbedrijf aan de Eldoradolaan is gesloten door dc Jerry Miranda. (Foto: René Gompers)


Districtscommissaris (dc) Jerry Miranda van Paramaribo noordoost heeft zijn eerste openbare daad gesteld. Hij heeft vanmiddag het goudopkoop- en verwerkingsbedrijf aan de Eldoradolaan gesloten. De bewoners hebben diverse malen de aandacht hiervoor gevraagd van de autoriteiten, maar er werd geen actie ondernomen.

De opdracht van de dc is uitgevoerd door districtssecretaris Patrick Grande en buurtmanager Mohamed Dinmahomed. "Het is gebleken dat het bedrijf zich niet heeft gehouden aan de vergunningsvoorwaarden van de hinderwet. Ook de protesten vanuit de plaatselijke gemeenschap, is doorslaggevend geweest", deelt Grande mee.

De zaak blijft tot nader order gesloten. Miranda heeft bij zijn aantreden op deze post gisteren aangegeven dat recht en wet gehandhaafd moeten worden. Alle bedrijven die zich niet aan de regels houden, zullen worden aangepakt. Miranda vindt ondernemerschap belangrijk, maar de eigenaren moeten zich houden aan de regels. De samenleving mag geen hinder hiervan ondervinden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May