FFM houdt Rotary Business Chess Tournament
15 Nov 2014, 12:00
foto


De Schaakvereniging Free First Move (FFM) houdt zondagmorgen de eerste Rotary Business Chess Tournament. Dit evenement van Rotary Paramaribo Central wordt onder auspiciën van de Surinaamse Schaakbond gehouden. Het schaakevenement wordt opgedeeld in de Business Class en de Open Class. In de Business Class zullen de top twintig schakers van Suriname, twintig verschillende bedrijven vertegenwoordigen.

De bedrijven die zullen strijden voor de felbegeerde titel zijn: Assuria Verzekeringen, Basic One, BDO, Cirkel Group, Devnan Agencies, Diatel, Firm Engineering, Haukes Construction NV, IBT Engineering, Kiesel, Leo Victor, Lorgnet, Niamat verhuurbedrijf, Optiek Ninon, Suriname Eye Center, Qualogy, Soeng Ngie, Suralco, Sunecon NV, en Surpaf, meldt de FFM.

Naast de schaaktop die zal strijden in de Business Class zullen er 100 schakers de gelegenheid hebben om elkaar te treffen in de Open Class. Inschrijven voor de Open Class staat nog open.
In de Business Class zullen er 7 rondes volgens het Zwitsers systeem worden gespeeld, waarbij elke speler 20 minuten denktijd per partij krijgt. In de open class zullen er 12 rondes volgens het Zwitsers systeem worden afgewerkt. In deze klasse maken de spelers ook kans op de verschillende categorieprijzen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May