Transvaal-bestuursleden: Vertrouwen in Karg opgezegd
05 Nov 2014, 16:00
foto


Bestuursleden van SV Transvaal zeggen dat het vertrouwen in voorzitter Mark Karg maandagavond is opgezegd. Op grond daarvan heeft hij zijn functie dinsdag neergelegd. Hem zou verboden zijn om namens de club handelingen te plegen.

Aangezien de trainer Wensley Bundel maandag om persoonlijke redenen heeft bedankt, is intussen oud-international Jimmy Letnom als interim coach aangesteld. Met de dagelijkse leiding zijn belast ondervoorzitter Ranjan Ramdin en Zefanja Blankendal (secretaris/penningmeester). De overige bestuursleden zijn: Delano Kamairo, Edward Ramahi, Guno Ravenberg, Winston Van 't Kruys en André Mertodikromo.
Het bestuur werkt aan de komende algemene ledenvergadering.

Karg om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws verwacht te hebben dat er gereageerd zou worden. Volgens hem doen de bestuursleden alles om hun gezicht te redden. Hij zegt geen polemiek aan te gaan via de media, "want dat zou de vereniging alleen maar schaden en zou niet in overeenstemming zijn met mijn maatschappelijke positie", stelt Karg. Hij wacht de algemene ledenvergadering af om zijn zegje te doen. "Er is rust nodig in het team, dat vrijdag een moeilijke wedstrijd tegen Leo Victor speelt. Laten we ze alle ruimte geven om te herstellen. De algemene ledenvergadering zal alles aan het licht brengen", meent Karg.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May