Vrouw doodgekapt door echtgenoot
05 Nov 2014, 13:02
foto


Sardha Goeptar-Soekhoe (42) heeft vanmorgen het leven gelaten nadat ze met een houwer is gekapt door haar echtgenoot. Zij waren in een scheidingsproces. De 58-jarige B.Goeptar heeft de vrouw vanmorgen opgewacht aan de Poeraiweg in ressort Santodorp. Inspecteur Drohpatie Ramkhelawan deelt Starnieuws mee dat de vrouw met de ambulance vervoerd is naar de Spoedeisende Hulp. Kort daarna is zij overleden.

De vrouw liep met een nichtje aan de Poeraiweg toen de man op een bromfiets aankwam. Zij heeft nog geprobeerd te ontkomen, maar dat is niet gelukt. De man heeft haar overal waar hij kon raken gekapt. Hij is van Jarikaba naar Santodorp gereden met het doel de vrouw dood te kappen. De vrouw was uit huis gegaan en woonde in bij haar moeder. Met haar woonde een van haar kinderen, terwijl een ander kind bij de vader was gebleven.

Ramkhelawan deelt mee dat de man daarna is weggereden. Hij is in ressort Latour aangetroffen naast zijn bromfiets. De man heeft een verdelingsmiddel ingenomen. Hij is met de prowagen overgebracht naar de Spoedeisende Hulp. Zijn toestand is stabiel. Het ontzielde lichaam van de vrouw is in beslag genomen voor autopsie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May