Vrijdag motivatiedag voor Glo-6 leerlingen Marowijne
04 Nov 2014, 04:00
foto


De Glo-resultaten van Marowijne waren het afgelopen schooljaar de op een na slechtste van het land. Om dit jaar betere resultaten te bereiken, zijn medewerkers van het Nucleus Centrum Marowijne, op zoek gegaan naar oplossingsmodellen. Het ontbreken van de nodige motivatie op het juiste moment blijkt een oorzaak te zijn van deze slechte resultaten. Het Nucleus Centrum organiseert daarom vrijdag een motivatiedag voor GLO-6 leerlingen van Marowijne in het Marimbopark te Marijkedorp.

Er worden meer dan 620 leerlingen en 30 leerkrachten van 21 scholen uit het district verwacht. Het doel van de dag is om de leerlingen te stimuleren tot betere schoolprestaties. De dagslogan is: ‘Jouw diploma is de sleutel die op vele deuren past’. Vanuit het Nucleus Centrum wordt er ook gewerkt aan de inhoudelijke verbetering van de kwaliteit van het onderwijs in het district.

Er is een dagvullend programma in elkaar gezet voor de leerlingen. Middels een infomarkt, korte presentatie in workshopvorm, een speurtocht en sport en spel zullen de kinderen actief begeleid worden. Deelnemende organisaties zijn onder meer de Narcotica Brigade, Stichting Lobi, Stichting Equalance, Opa Doeli, MAS, Nationaal Leger en Stichting Masanga.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May