Towikromo wint tekenwedstrijd Lionsclub Nieuw Nickerie
26 Oct 2014, 14:00
foto
Luana Towikromo neemt haar geldprijs in ontvangst.


Luana Towikromo is de gelukkige winnaar van de tekenwedstrijd die Lionsclub Nieuw Nickerie had georganiseerd. Het thema voor de derde wedstrijd die deze serviceclub heeft gehouden was ‘Peace, Love and Understanding.’

Alle basisscholen van het district waren gevraagd om drie leerlingen tussen elf en dertien jaar af te vaardigen voor de wedstrijd. Niet alle scholen hebben gehoor geven aan de oproep, zegt clubpresident Mitranand Jokhoe.Hij is tevreden met de prestaties van de scholieren die hebben geparticipeerd. heeft voor de derde keer een tekenwedstrijd gehouden in het district Nickerie.

De driekoppige jury had het best zwaar, stelt Wikash Girdhari. Uit 31 tekeningen moesten de beste drie worden uitgelicht. Towirono, die zit op de Openbare School Longmay, heeft SRD 150 ontvangen voor de beste tekening. Sweta Jiawan volgde op de tweede plaats en kreeg SRD 100. De derde prijs is gegaan naar Eriane Martodimedjo met een geldelijke waardering van SRD 75. De winnende tekeningen zullen meedoen in de landelijke competitie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May