Binnen een maand nieuwe bestuursverkiezing Transvaal
14 Oct 2014, 18:00
foto


Binnen 30 dagen komt er een algemene ledenvergadering (alv) waarbij het huidige bestuur zijn mandaat zal teruggeven aan de leden, en dezelfde dag wordt er een nieuw bestuur gekozen. Dit bestuur, onder leiding van Mark Karg, is gekozen in februari en was samengesteld uit twee lijsten.

Helaas bleek het aan slagvaardigheid, onderlinge samenhang en vertrouwen te ontbreken, zegt Karg aan Starnieuws. "Gaandeweg moest ik enkele bestuursleden vragen te bedanken om het werk niet verder te frustreren.We hebben hard gewerkt in de achter ons liggende periode, we hebben met man en macht gevochten om Transie te behouden voor de hoofdklasse en het is ons gelukt. Kort na het einde van de competitie trad de 'beruchte transferperiode' aan en ook daarbij was veel kunst en vliegwerk nodig om het team bij elkaar te houden", stelt Karg.

Er is rust in het team en nu is het werken aan consolidatie en zich richten op de competitie. Daarvoor is volgens Karg eenheid nodig, slagvaardigheid, vertrouwen en professioneel optreden. "We hebben getoond dat het concept van oud bestuursleden Eric Tjon Kie Sim, Olton van Genderen, Alwin Mungra, Sonny Ma A Jong, Schoonhoven, Letterboom, oom Frits Frijmersum, en anderen dat die methode nog steeds werkt . Het is de methode van motivatie, discipline en transparantie. Geen loze beloften en omkopingspraktijken zoals die nu de boventoon voeren in ons voetbal", zegt Karg.
Zondag speelt Transvaal de eerste competitiewedstrijd tegen Inter Moengo Tapoe.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May