Spoedbijeenkomst Minov en leiders basis- en voj-scholen
02 Oct 2014, 18:15
foto
Waarnemend directeur Onderwijs, Roy Narain.


Het Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Minov) heeft vanmiddag besloten om een spoedbijeenkomst te houden met alle schoolleiders van basis- en voj-scholen. Het gaat om een instructievergadering als onderdeel van de nationale campagne tegen Chikungunya.

Waarnemend directeur van Onderwijs, Roy Narain, laat optekenen dat de vergadering vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur gehouden zal worden in het gebouw van de Kamer van Koophandel en Fabrieken. Hij hoopt dat alle schoolleiders aanwezig zullen zijn. De bijeenkomst is belangrijk voor alle betrokkenen in het onderwijsproces. Om alle maatregelen te kunnen treffen, heeft het Minov besloten dat de schooldeuren op 6 oktober opengaan.

Stephany Kasketi, die namens het kabinet van de vicepresident belast is met de voorlichting, zegt aan Starnieuws dat naast algemene instructies, de schoolleiders ook beschermende middelen zullen meekrijgen voor leerlingen en leerkrachten. Samen met de leidinggevenden zal verder gesproken worden over wat er allemaal gedaan moet worden om te zorgen voor een veilige omgeving. De leidinggevenden krijgen ook de gelegenheid om vragen te stellen aan de directeur en deskundigen van het ministerie van Volksgezondheid. Het is belangrijk om de boodschap centraal over te brengen, waardoor er geen misinterpretaties kunnen komen, zegt Kasketi.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May