Veertien leerlingen Brokopondo krijgen beurs van Rosebel
26 Sep 2014, 08:00
foto
Scholieren van Brokopondo op de foto na het ondertekenen van hun studiebeurs donderdag voor schooljaar 2014/2015. (Foto: BIC Brokopondo)


Veertien scholieren van Brokopondo en hun ouders hebben hun handtekening geplaatst onder een overeenkomst met Iamgold/Rosebel Gold Mines. Hun studie in Paramaribo zal worden bekostigd door de multinational die actief is in de goudsector in het district.

Voor het zesde achtereenvolgende jaar kent het bedrijf studiebeurzen toe. De best geslaagden van de muloschool krijgen de gelegenheid om hun studie te continueren. Het enige dat zij moeten doen is studeren en goede prestaties leveren en IamGold doet de rest, meldt het Burger Informatie Centrum Brokopondo. De general manager van Rosebel Gold Mines, Tom Ohrling, was eveneens aanwezig bij de ondertekening.

Districtscommissaris, Ivonne Pinas, verwelkomt het initiatief van Rosebel om in de jeugd te investeren. Zij kunnen later meehelpen om het district tot ontwikkeling te brengen. De dc roept de scholieren op om hun uiterste best te blijven doen op school. Ook de ouders zijn heel blij dat hun kinderen de gelegenheid krijgen om in Paramaribo te studeren. Zij zijn het bedrijf dankbaar hiervoor.





BIC Brokopondo
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May