10 man spelend Boskamp wint van Prakash
21 Sep 2014, 02:00
Aubrey Landolf scoort het winnend doelpunt.

Boskamp uit Saramacca wint van de Nickeriaanse club Prakash in eigen huis met 4-3. Prakash heeft een heel goede start gemaakt bij het begin van de wedstrijd. Reeds in de 12e minuut scoorde Kaif Klaverweide middels een perfecte lob: 1-0. Niet lang daarna, in de 24e minuut was het weer raak. Klaverweide noteerde middels een loeier doelpunt nummer 2 voor Prakash.

Boskamp kreeg in de 27e minuut een vrije trap iets buiten het strafschopgebied. Aanvoeder Aubrey Landolf plaatste de bal in de verste hoek en reduceerde de stand naar 2-1. In de 29e minuut scoorde Giovani de La Fuente doelpunt nummer 3 voor Prakash. De ploegen zochten de kleedkamers op met een tussenstand van 3-1 voor Prakash.

Boskamp voerde de druk na de rust een beetje op waardoor Prakash een beetje gehaast speelde. Door de druk kopte de speler Andy Cairo van Prakash in de 56e minuut in eigen goal en reduceerde de stand voor Boskamp: 3-2. In de 66e minuut kreeg de speler Sylvano Eli een steekbal tussen twee verdedigers. Hij ontving de bal keurig, maakte een draai en plaatste het leder buiten bereik van de doelman van Prakash: 3-3. In de 70e minuut moest Boskamp met 10 man spelen. De club had geen wissel meer, nadat een speler geblesseerd raakte. In de 74e minuut kreeg Boskamp een penalty toegewezen. Landolf maakte geen fout en scoorde het winnend doelpunt voor Boskamp: 4-3.