Nickerie noteert vierde verkeersdode
10 Sep 2014, 15:22
foto


Annie Kasanmoesdiran (51) heeft het verkeersongeval van afgelopen zondag niet overleefd. Zij gaf de geest in het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie vandaag, deelt gewestelijk politiecommandant van Nickerie, Stanley Benschop, mee aan Starnieuws.

Afgelopen zondag omstreeks 13.00 uur werd Kasanmoesdiran aangereden door een automobilist. Zij maakte een zwenking naar rechts en ging een inrit in, terwijl er een voertuig achter haar was. Zij werd aan de Fredericiweg in het district Nickerie aangereden.

Het slachtoffer werd met zware verwondingen per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, maar overleed vandaag aan haar verwondingen. Benschop merkt op dat de automobilist wel een geldig rijbewijs heeft. Hij deelt mee dat Nickerie dit jaar vier verkeersslachtoffers telt. Het gaat allemaal om bromfietsers.

De politie topman wil mogelijkheden bekijken om bromfietsers kennis van het verkeer bij te brengen. Benschop betreurt dat de bromfietsers op zo een wijze het leven laten in het verkeer. Met dit slachtoffer is de verkeersbarometer naar 52 gestegen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May