Politie Coronie houdt zes verdachten aan
10 Sep 2014, 13:42
foto


De 42-jarige Sunil S. is zondag door de politie van Coronie opgepakt en ingesloten. Hij is zondagochtend vroeg de woning van een vrouw via een raam binnengedrongen aan de Coppenameweg. De vrouw zag kans om Sunil een kapverwonding toe te brengen toen hij de woning binnendrong. Ondanks zijn verwonding zag de onverlaat kans om onzedelijke handelingen te plegen met de vrouw. Na medische behandeling is hij opgesloten.

In een bedreigingszaak heeft de politie vier verdachten in het weekeinde opgebracht. Na verhoor zijn twee naar huis gestuurd. De twee anderen zitten nog vast.

Ook de 31-jarige Melvin S. is aangehouden. Hij reed dinsdag zonder helm op zijn bromfiets. De surveillerende politie stopte hem voor zijn overtreding, maar hij reed gewoon door en ging zijn erf op. Thuis aangekomen rende Melvin naar achteren en hield zich schuil achter zijn woning. De politie die de achtervolging had ingezet, hield hem staande, maar hij gaf de wetsdienaar een vuistslag op diens borst. De man verzette zich ook bij zijn aanhouding en scheurde het hemd van de optredende politieman. Deze wetsdienaar liep hierbij enkele verwondingen op. Melvin zit nu in de bak.

Te Mary’shoop is uit een woning een flatscreen T.V. van 47 inch en 1 brushcutter ontvreemd. De politie van Coronie heeft de bewoners opgeroepen alle informatie waarover zij beschikken die kan leiden tot de aanhouding van de verdachte door te geven.

Voorts heeft de politie bij verkeerscontroles SRD 3.500,= aan boetes geïnd, zijn twee rijbewijzen ingevorderd en 100 mensen geflitst, meldt de Public Relations van de politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May